tirsdag den 4. januar 2011

Kodak intros Easyshare Touch, Mini-ja urheiluministeri kamerat, leikkisä ja Playsport videokamerat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/kodak-intros-easyshare-touch-mini-and-sport-cameras-playfull-a/:
Asiat ovat juuri käynnistymässä täällä CES Las Vegasissa, ja Kodakin käden, jotta voimme palvella jopa sen uusimman smorgasbord optisen aarteita. Pitemmittä puheitta, jotta voimme esitellä teille Easyshare Touch - 149,95 dollaria tarjontaansa kolmen tuuman kapasitiivinen kalkinpoistotarpeen, oma videotallennuspainike, 14 megapikselin kenno, 5x Schneider-Kreuznach-objektiivi ja HDMI-ulostulo. Seuraavaksi on 99,95 dollaria Easyshare Mini, kuvattu Kodakin pienin kamera vielä. Se "ympärille koko luottokortin" tarjoaa 3x laajakulmainen optinen zoom, sisäänrakennettu etupeilin (tiedätte, ne ihana omakuva istunnoissa), kymmenen megapikselin kenno ja 2,5-tuumainen takana LCD. Liikkuva varrella, siellä on 79,95 dollaria Easyshare Sport, joka on asu ensimmäinen vesitiivis kamera, että voi mennä jopa kymmenen metriä veden alla ilman merkittäviä seurauksia. Se täytyy myös livahtaa lika ja pöly taas katkaiseva 12 megapikselin kuvia ja esikatsella niitä 2,4 tuuman LCD-näyttö. Sashaying yli videon valtakuntaan, siellä 149,95 dollaria leikkisä videokamera, joka touts ultraslim suunnittelu (se tulee "mahtuu taskuun teidän luiseva farkut" mukaan Special K), 1080p tallennustapa ja erehtymättömän "Jaa"-painiketta saat materiaalia päälle YouTube tai sosiaalinen verkosto ilman ajanhaaskausta.

Yhtiön käytössä myös CES mahdollisuutena käynnistää seuraavan sukupolven sen Playsport videokamera, tämän 179,95 dollaria malli on vesitiivis jopa kymmenen metriä, Iskunkestävä, pölytiivis ja pystyy kirjautumalla leikkeitä 1080p. Voit myös napsauttaa still viiden megapikselin, ja että edellä mainitut "Jaa"-painike on odotetusti tacked tässäkin. Puhuminen tarkistusten Pulse digitaalinen valokuvakehys on myös nähdä lempeä päivittää, tässä yksi tarjolla 7-tuumainen (129.95 dollaria) ja 10-tuuman (199,95 dollari) koot. Tulokkaat lisätä kykyä kommentoida kuvia saat ystävien ja perheen kanssa suosikki ennalta vastaus on "Tällainen KODAK hetken!" Oikeasti. Niin, ja nämä on myös syöpynyt toimintaa anturi, joka kytkee runko pois päältä, kun kävelet pois ja tuo sen takaisin elämään kun uudelleen lähestymistapaa. Lopuksi, ESP C310 all-in-one on myydä 99,99 dollaria, mutta niin pitkälle kuin voimme kertoa, Kodak mieluummin ylistää hyveitä sen mustetta säästävä kykyjä kuin kerätä kiinnostusta sen huippuluokan ominaisuuksia. Lisätietoja voi bongata täydelliseen vapauttamiseen tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Kodak intros Easyshare Touch, Mini-ja urheiluministeri kamerat, leikkisä ja Playsport videokamerat

Kodak intros Easyshare Touch, Mini-ja urheiluministeri kamerat, leikkisä ja Playsport videokameroista perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar