tirsdag den 22. marts 2011

LG saa virkamiehen WCP-700 Wireless Lataaminen Pad, ei tarjoa hinnoittelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/lg-gets-official-with-wcp-700-wireless-charging-pad-fails-to-pr/:


Niin, siellä on hyviä uutisia ja huonoja. Luonnollisesti aiomme aloittaa entisen. Kuukauden kuluttua meillä huomasi tämän merkin salainen noin Mobile World Congress, LG on vihdoin ottanut (virallinen) kääreet pois sen saapuvan WCP-700 Wireless Lataaminen Pad. Se on melko tuttu muotoilu - ohut (6,29-x 3,54-x 0,39 tuuman) induktiivinen lataus-alusta akku LED kertoa nykytilanteen asioita. Olemme vierasta tämä kaveri on suunniteltu toimimaan aluksi Verizon sidottu Revolution , mutta koska LG ei ole mitään mainintaa siitä, mitä puhelimet / asiat lopulta yhteen, se täytyy pysyä vain, että nyt. Mitä huonoja uutisia? No, lukuun ottamatta ei tiedä, mitä tämä yksikkö on (mitattuna yhteensopivuus), olemme myös vasemmalle pimeässä, kun se tulee hinnoitteluun ja aluksen päivämäärä. Mutta hei, ainakin meillä trio korkean resoluution kuvia gawk klo.


Jatkaa lukeneisuus LG saa virkamiehen WCP-700 Wireless Lataaminen Pad, ei tarjoa hinnoittelu


LG saa virkamiehen WCP-700 Wireless Lataaminen Pad, ei tarjoa hinnoittelun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 14:33:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar