tirsdag den 22. marts 2011

Syytä 2010 vaaleissa teidän vanhempien on Facebook, Twitter

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/blame-the-2010-elections-for-your-parents-being-on-facebook-twi/:


Suurin osa ns Young Folks "Väittäisin, että Facebook on menettänyt viattomuutensa päivä, että vanhemmat kutsuttiin pelata yhdessä, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että poliitikot olisivat eri mieltä kiivaasti. Tuoreessa tutkimuksessa julkaissut useita Crunchers klo Pew Internet todettiin, että yli puolet (54 prosenttia, jos emme ole tarkkoja) aikuisten "käytetään internetissä poliittisiin tarkoituksiin viime syklin osin ylitti 2006 puolivälissä kilpailuun." Yhteensä 58 prosenttia hyppäsi netissä poliittisia uutisia, kun taas yksi viidestä (22 prosenttia) käyttää Twitter tai sosiaalinen verkkoyhteisö "poliittisiin tarkoituksiin" vuonna 2010. Kokonaisuutena, huikeat 73 prosenttia online-aikuisista osallistui ainakin yksi näistä toimista vuonna 2010, ja päätellen valtaa näiden verkkojen viimeaikaisten Lähi-idän / Afrikkalainen kapinat , saamme vaikutelman, että luvut ovat vain nousee vaaleissa tulla. Harmi et voi "Like" poliitikko antaa heille ääni - ei näitä äänestyspaikkoja tajusin luvulla me pyrimme?

Jatka käsittelyssä Syytä 2010 vaaleissa teidän vanhempien on Facebook, Twitter


Syytä 2010 vaaleissa teidän vanhempien on Facebook, Twitter perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 21:49:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Pew Internetin | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar