tirsdag den 22. marts 2011

Contour käynnistää etsin App, jonka avulla iPhonen puhu ContourGPS (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/contour-launches-viewfinder-app-lets-your-iphone-talk-to-your-c/:

Contour käynnistää etsin App, jonka avulla iPhonen puhu ContourGPS

Helmet cam harrastaja? Contour on ContourGPS on tällä hetkellä suurin valikoima liitännät, ja yksi niistä vaihtoehdoista, Bluetooth, on vihdoin jotain hyvääkin. Yhtiö on juuri kääntää kytkin ja käyttöön sen etsimen app että viimeksi nähnyt CES , joka mahdollistaa IOS laitteiden vetää suoraa videokuvaa kameran, vaikka se on vielä kiinni puolella päätä ja kattaa mudassa. Käyttäjät voivat myös muokata kameran asetuksia reaaliajassa, mikä on valtava askel eteenpäin edellisestä prosessi edellyttää kytkettynä nokka ja käynnistetään joitakin ohjelmia. On kuitenkin saalis: käyttö laitteen täytyy asentaa pienen kortin, jota kutsutaan ConnectView, tulee kamera. Tämä tikkari asettaa sinut takaisin 29,99 dollaria, mutta emme kertoneet tuleva Android vapauttaa app voi tehdä ilman. Valitettavasti tämä versio ei pitkin kunnes valitettavasti epämääräinen "Spring", mutta IOS maku on vapaasti ladattavissa juuri nyt App Storesta.

Jatka käsittelyssä Contour käynnistää etsin App, jonka avulla iPhonen puhu ContourGPS (video)


Contour käynnistää etsin App, jonka avulla iPhonen puhu ContourGPS (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 14:57:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Korkeuskäyrä | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar