tirsdag den 22. marts 2011

Sama laulu, toinen säkeistö: Microsoft haastaa Barnes & Noble Android n patentinloukkaukseksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/same-song-second-verse-microsoft-sues-barnes-and-noble-for-andro/:


Meidän olisi pitänyt tietää tämä oli tulossa, kun Microsoft meni, kun Motorola ja Moto on oletettavasti patenttia loukkaavan Android-laitteet, ja nyt Ballmer & Co joiden katse on Barnes & Noble, Foxconn ja Inventec tehdä ja myydä Nook Color . Jälleen kerran, Microsoft on jättänyt sekä ITC ja Western District of Washington liittovaltion tuomioistuimen väitti, että Android OS rikkoo sen patentteja, vaikka patentit kyseessä on vähentynyt määrä yhdeksän-viisi tällä kertaa. Väitetään, Nook Väri on täynnä rikkoo bittiä sen tab-selaimella ja web-asiakirja katselumahdollisuuden sen tekstin valinta ja varaa annotaatio piirteitä. Microsoft on turvautui oikeudenkäyntiin uutena keinona saada maksettua sen patentteja jälkeen vuoden mittaisen lisensointi neuvottelut B & N kantoi vähän hedelmiä (toisin kuin on HTC , joka sai kanssa lisensointi-ohjelma). Joten laske tätä toisen selkeän viestin valmistajat - Android avoimen lähdekoodin, mutta se ei ole ilmaista.

Jatka käsittelyssä Sama laulu, toinen säkeistö: Microsoft haastaa Barnes & Noble Android n patentinloukkaukseksi


Sama laulu, toinen säkeistö: Microsoft haastaa Barnes & Noble Android patenttioikeuksien rikkomisen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 19:27:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar