tirsdag den 22. marts 2011

Dolby tuo kevyempi, halvempi 3D-lasit paremmin kilpailemaan RealD ja IMAX

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/dolby-introduces-lighter-cheaper-3d-glasses-to-better-compete-w/:


Dolby on työskennellyt saada kustannukset sen 3D-lasit alas, koska tuo Infinitec värisiirtymä teknologia teattereihin vuonna '07 , ja se ei malttanut odottaa CinemaCon 2011 ensi viikolla ennen kuin ilmoittaa uusia malleja edellä on todettu. Nämä olisi hyvä teatteri toimijoiden ovat halvempia kuin vanhat - alas 12 dollaria tai vähemmän per uudelleen parin 17 dollaria viime vuonna ja 27,50 dollaria vuodessa ennen - ja toivottavasti cinemagoers olemalla kevyempi, ja uusi monikerroksinen optinen elokuva 3M ja uusittu runko auttaa estämään ulkopuolisen valon. Mukana on myös RFID auttaa pitämään ne kävelemästä ulos moviehouse, ja se vaatii ne sopivat yli 98 prosenttia silmälasien päällä. Toistaiseksi RealD on johtanut markkinoilla sen halvempi lasit, useita tyylejä ja kodin HDTV rajat yhteensopivuutta, kun IMAX on synonyymi (yleensä) iso näyttö, mutta jos teatterit aloittaa ohimennen, että säästöjä alentuneina lippujen hinnat voisimme valita ulos Dolby näytön joukossa muun 3D teatteri kilpailun seuraavan kerran suuntaamme teatteriin.

Jatka käsittelyssä Dolby käyttöön kevyempiä ja halvempia 3D-lasit paremmin kilpailemaan RealD ja IMAX


Dolby tuo kevyempi, halvempi 3D-lasit paremmin kilpailemaan RealD ja IMAX perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 06:46:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Dolby | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar