tirsdag den 22. marts 2011

Tutkijat eri plasma verestä kanssa työskentely biosiruun

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/scientists-separate-plasma-from-blood-with-working-biochip/:


Kertakäyttöiset biotekniikan anturit eivät anna sinun diagnosoimaan oman sairauksia ihan vielä, mutta olemme ottaneet ensimmäisen askeleen - tutkimusryhmän ulottuu kolme yliopistoa on onnistuneesti prototyyppi lab-on-a-chip. Kutsutaan Omavoimainen Integroitu Mikrofluidistiikan Blood Analysis System (tai SIMBAS lyhyitä, onneksi), laite ottaa pisaraakaan verta ja erottaa soluja plasma. Ei ole sähköä, mekaniikan tai kemiallisten reaktioiden tarvitaan täällä, vain työ painovoima vetää nesteen läpi pienen juoksuhautoja ja uria, ja se voi kestää niin vähän kuin kymmenen minuuttia tuottaa hyödyllisiä tuloksia. Se on vain ensimmäinen ennustetaan erotusetäisyydet tehdä sairaus havaitsemista nopeaa, edullista ja kannettava. Kaavio tauon jälkeen!

Jatka käsittelyssä Tutkijat eri plasma verestä kanssa työskentely biosiruun


Tutkijat eri plasma verestä kanssa työskentelevien biosiruun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 20:44:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TG Daily | lähde UC Berkeley | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar