tirsdag den 22. marts 2011

Verizon Wireless toimitusjohtaja "ei kiinnosta" ostaa Sprint, ei tuhlaa aikaa vastakkaisia ​​T-Mobile / AT & T sulautumisen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/verizon-wireless-ceo-not-interested-in-buying-sprint-wont-wa/:


No, ei tämä vain jotain. Se kesti vain Sprint kysymys tuntia (sunnuntai-iltana, ei vähemmän) työntää ulos yksityiskohtainen luettelo vatsanväänteet koskevat ehdotetut AT & T / T-Mobile USA seisaus , mutta Verizon Wireless ei ole edes tuhlata aikaansa. Mukaan haastattelussa Reutersin ennen CTIA, VZW toimitusjohtaja Daniel Mead tunnusti, että hänen yrityksensä ei lobbausta FCC tai muu yhteisö lopettaa väistämätöntä toteamalla, että "jotain voi mennä läpi, jos teet tarpeeksi myönnytyksiä." Se on aika rohkea lainaan ja sinänsä, mutta tietysti tämä on lähtöisin mies, joka teki todella paljon näistä ns myönnytyksiä , jotta poimia Alltel muutama vuosi sitten. Jatkuu, hän puhallettu pois tämä helmi: "Emme ole kiinnostuneita Sprint. Emme tarvitse niitä." Toisin sanoen, siellä nary tilaisuus Hades että Amerikan nykyinen suurin langattoman tullaan tekemään tarjouksen pitää sen tavalla kuoret pois ja nyt Network. Miksi? Yksinkertaisesti, hän mieluummin keskittyä on kannattavin yhdysvaltalaisen sijaan suurin. Ei mitä voit odottaa tulevan Verizon Wireless "toimitusjohtaja, mutta hei - jos hän alas kilpailu, olemme alas seuraamaan sivusta.

Verizon Wireless toimitusjohtaja "ei kiinnosta" ostaa Sprint, ei tuhlaa aikaa vastakkaisia ​​T-Mobile / AT & T sulautumisen perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 07:54:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar