tirsdag den 22. marts 2011

Sony Ericsson Xperia Pelaa Verizon käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/sony-ericsson-xperia-play-for-verizon-hands-on-video/:


No, me tiesimme, mitä oli tulossa , ja tänään CTIA pääsimme vihdoin meidän likainen kädet Sony Ericssonin Xperia Play Verizon. Se on aika paljon sitä, mitä odotimme: Xperia Play, joka ei ole SIM-kortti, mutta näyttämällä pari Verizon tatuointeja logoja. Eteen päin kamera on edelleen valikosta sekä maukas tarjoilu Piparkakku - Android 2.3.2, jos tarkkoja ollaan. Outoa, skini näimme aikana käsiimme-on MWC oli löydy mistään Verizon mallissa tilalle sen sijaan, mitä näyttää olevan varastossa Gingerbread UI joidenkin Sony Ericssonin taustakuvia ja vekottimia. Xperia Play app oli täysi näyttö demo puhelimet, jotka tulivat valmiiksi ladattuna Ashphalt 6, Bruce Lee, Crash Bandicoot, Star pataljoona, Madden '11 ja The Sims 3. Vilkaise kuvagalleriassa alla, ja säkissä tiesi aiemmin tauon käsissämme-video.


Jatkaa lukeneisuus Sony Ericsson Xperia Pelaa Verizon käytännön (video)


Sony Ericsson Xperia Pelaa Verizon käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 23:06:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar