tirsdag den 22. marts 2011

Wi-Fi Alliance aloittaa huimapää sertifiointi ohjelman tavoitteena on helpottaa solu-to-WiFi vaihdon suru

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/wi-fi-alliance-launches-hotspot-certification-program-aims-to-e/:


Jos olet maksanut jopa hieman hieman huomiota harjoittajien kuluneen vuoden aikana ja muutos, tiedät, että joukko 'em turvautuvat citywide WiFi-verkot tilanteen helpottamiseksi joitakin stressiä saattaminen 3G verkoissa. Se on varmasti toimiva ratkaisu ongelmaan, joka vaatii Oodles ajan (ja liian monta allekirjoitusta) istuttamaan uusia solu sivustoja, mutta on uhkaava ongelma: yhteensopivuus. Luonnollisesti Wi-Fi Alliance on koko sen tänään käynnistää aloitteen muuttaa käyttäjän kokemus kuormittajat. Wi-Fi-sertifioitu huimapää Testbed käsitellään tunnistamista ja palvelun tarjoaminen yleisölle WiFi verkkoja, lähinnä toimimista "helpottaa saumattoman vaihdon solun liikennettä älypuhelimet, tabletit ja muut kannettavat elektroniikka WiFi, auttaa palveluntarjoajia hallinnoimaan vaatimuksia rajoittaa lisensoidun taajuuksien . " Olemme kertoneet, että ohjelman avulla laitteiden "löytää ja valitsee automaattisesti verkkoihin perustuvat käyttäjän asetukset, operaattorin politiikkaa ja verkon optimointi", ja monissa tapauksissa he myönnetään automaattisesti pääsy verkkoon perustuu credential järjestelmiä, kuten kuten SIM-kortit. Vaikea sanoa, mitä tämä tarkoittaa raja-ja jäsentämistä, mutta emme varmasti tietää enemmän kuin 1H 2012 tavoitteeksi aloituspäivää lähestyessä. Koko julkaisu on tauon jälkeen, on tapana.

Jatka käsittelyssä Wi-Fi Alliance aloittaa huimapää sertifiointi ohjelman tavoitteena on helpottaa solu-to-WiFi vaihdon suru


Wi-Fi Alliance aloittaa huimapää sertifiointi ohjelman tavoitteena on helpottaa solu-to-WiFi vaihdon suru perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 08:00:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar