tirsdag den 22. marts 2011

Windows Phone 7 hakata tuo instant app uudelleen, mobiili moniajo ja massat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/windows-phone-7-hack-brings-instant-app-resumption-mobile-multi/:


Etsitkö hieman snappier vastaus, kun hyppää edestakaisin välillä apps sinun WP7 laite? No, meillä on vain hakata sinua - dev Windows Phone Hacker, Jaxbot tein pari tönäisi ympäri Windowsin Puhelin rekisterin ja löysi tavan heti uudelleen apps, ei muss, ei meteliä. Asettamalla "DehydrateOnPause" arkisto avain arvo nolla, hän pääsi eroon että ärsyttävä app nestehukka / nesteytyksen prosessi kokonaan. Pidä mielessä voi olla joitakin "toivottuja" sivuvaikutuksia pakkosyöttämisen laitteen moniajoon (ADD?) etuajassa ja sinun kehittäjä-lukitsematon laite käyttää rekisteriä, joten vain kokeneet käyttäjät tarvitse soveltaa - sinua muistiinpanoja, Mr Ballmer ? Osuma lähde linkkiä Full Monty, ja tutustu hakata toiminnassa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Windows Phone 7 hakata tuo instant app uudelleen, mobiili moniajo ja massat


Windows Phone 7 hakata tuo instant app uudelleen, mobiili moniajo ja massojen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 22:26:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Windows Phone Hacker | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar