tirsdag den 22. marts 2011

Apple haastaa Amazon App Store tavaramerkkiloukkaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/apple-sues-amazon-for-app-store-trademark-infringement/:


Sinun piti tietää tämä oli tulossa. Apple, joka on jo aloittanut kuuma taistelu Microsoft suojelemiseksi sen " App Store "-tavaramerkistä, on jättänyt puku vastaan ​​Amazon sen" käyttää väärin "samaan. Amazonin Android Appstore on ilmeisesti tahallaan sopimussuhteessa sanaakaan eriyttää sen nimeä, mutta tämä ero ei riitä Apple, joka on pyytänyt Kalifornian tuomioistuin antaa tuomion estää Amazon käyttää monikerin ja pyytää määrittelemättömistä vahingoista. Apple väittää, että se pääsi ulos Amazon kolmessa erässä pyytämällä sitä nimetä sen ohjelmiston lataus tarjoaa, mutta kun edessä ei ole "vastauksien", se päätti ottaa asiat oikeuteen. Sen suuri tehtävä säilyy ennallaan - osoittaa, että termi App Store on jotain enemmän kuin yleinen avainsana - ja tämä oli jokseenkin väistämätöntä liikkua koska Amazon nimen valintaa. Oikeudellinen ohjailu, kuten aina, jatkuu.

Apple haastaa Amazon App Store tavaramerkkiloukkaus perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 20:54:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar