tirsdag den 25. januar 2011

NASA harkitsevat säteilivät energiaa voimanlähteenä tilaa käynnistää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/nasa-considering-beamed-energy-propulsion-for-space-launches/:
Totta puhuen, se luultavasti ei ota raketti tiedemies todella ymmärtää laajempia kuin NASA tutkii parhaillaan, mutta ydin ei ole vaikea Grok. Amerikan ensi-ilta avaruusjärjestö väitetään tutkii mahdollisuutta käyttää säteillään energiaa voimanlähteenä käynnistää avaruusaluksia avaruuteen ja kun olemme nähneet esineitä lofted pelkkien palkit ennen käyttäen laser jättää tunnelma on koko "ensinkään ballgame. Syyt ovat melko ilmeinen: laser-pohjainen käyttövoimajärjestelmä seuraisi nix mahdollisuus räjähtävän kemiallisen reaktion pelattuihin käynnistää, ja se "mahdollistaa uudelleen yksivaiheinen raketti, joka on kahdesta viiteen kertaa enemmän hyötykuormaa tilaa kuin perinteiset raketit, mikä vähentää kustannuksia lähettämisestä hyötykuormia huomioon alhainen Maan kiertoradalla. " Olemme kertoneet, että tutkimus olisi tehtävä viimeistään maaliskuussa, mutta vain taivas tietää, kuinka kauan se tulee olemaan, ennen kuin näemme tästä mitään mustaa magiaa käytetään käynnistää raketteja. Valitettavasti emme voi odottaa mitään Moon tehtäviä luottaa laserit ainakin 50 tai vuoden aikana, mutta emme vierasta, että aikajana voidaan lyhentää huomattavasti, jos Sir Richard Branson oli saada mukaan.

[Kuva kohteliaasti Jordin Kare]

NASA harkitsevat säteilivät energiaa voimanlähteenä tilaa käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 00:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Tilaa | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar