tirsdag den 25. januar 2011

Microsoftin vastaus iPad: hyökkäys sen yrityksen heikkoudet ... vaikka kukaan ei välitä niistä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/microsofts-answer-to-the-ipad-attack-its-enterprise-weaknesses/:
Jos olisimme Microsoft, olimme lopettaa yrittää lokeroida iPad ja keskittyä sen sijaan kääntää Applen ylivalta on kehittymässä tabletti markkinoilla. Voi, paremmin tai huonommin, emme ole niistä vastuussa, joten voimme tehdä on kyyristyä klo uutinen, että Microsoft on koonnut markkinointikampanja sen Jälleenmyyntitoiminnan että korostetaan iPad yritys puutteita. Kyllä, laite joka oli selvästi suunniteltu kuluttajakeskeisen saavutettavuus on tervattu kanssa masentavan harjalla on epäystävällinen liike. Asia on, yritysasiakkaat ovat todellakin käyttöön iPads työpaikoillaan , mutta olemme melko varmoja, mikään niistä ei ole heittää pois Think Pad prosessissa, jossa parturi tekee Microsoftin uurteinen kulmakarvat ja mahtipontinen koskee - kuten ei ole yrityksen OS patch hallintatyökalut - näyttää, no, irti todellisuudesta. Silti tiedämme roskakoriin puhua, kun näemme sen ja siellä koko kymmenen dioja kamaa lähde linkkiä.

Microsoftin vastaus iPad: hyökkäys sen yrityksen heikkoudet ... vaikka kukaan ei välitä niistä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 19:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde ZDNet | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar