tirsdag den 25. januar 2011

Comodo konsoli tuo Internetin Israelin autos, uskaltaa voit pitää silmäsi tiellä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/comodo-console-brings-internet-to-israeli-autos-dares-you-to-ke/:
Ottaen huomioon, kuinka pitkälle olemme mukana lennon aikana yhteydet, internet, jonka varassa ei ole saanut kauhean paljon pitoa. Ottamalla käyttöön 3G-yhteys Comodo konsoli, Israelin käynnistys iWay Mobile ja matkapuhelin tarjoaja Cellcom toivovat muutosta. Comodo - kaikki aikomukset ja tarkoituksiin - näyttää iPhone kiinni, ja urheilu 4,3 tuuman kosketusnäyttö, takana kamera on helppo kääntää, GPS-antenni ja langattomana modeemina johdonmukaisia yhteyksiä. Odotetusti, siellä on myös 3D-navigointi, MP3-soitin ja toimivuus 30 eri kielellä. Kuljettajat voivat käyttää 80 yhteensä apps ja vastaanottaa, mutta ei lähetä e-mail - video toiminnot ovat käytettävissä vain, kun auto on pysähdyksissä. Comodo Internet-sivuilla toimintoja laitteen salaperäisesti verhottu mustalla satiini, eikä mitään todisteita spec sheet. Mukaan Cellcom, konsoli maksaa 109 sekeliä (tai 23,50 dollari) kuukaudessa 36 kuukautta ja osumia Israel helmikuussa. Ei sanaakaan kun Comodo tekee Yhdysvaltain debyytti, mutta rehellisesti, olisimme sisältöä vain hihna älykäs puhelimen ja mennä kaupunkiin.

Comodo konsoli tuo Internetin Israelin autos, uskaltaa voit pitää silmäsi tiellä perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 05:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Reuters | lähde Cellcom | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar