tirsdag den 25. januar 2011

LG prepping Optimus 3D helmikuussa ilmoitusta?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/lg-prepping-optimus-3d-for-february-announcement/:
Keskustelu 3D ominaisuuksia LG: n tulevassa G-Slate on yhä vähemmän ja vähemmän uskottavalta kuulostava päivä päivältä, rajattu pois tällä viikolla pari doozies: ensimmäinen pois, Carphone Warehouse Hollannin etuvartio - kutsutaan yksinkertaisesti Phone House on - lyhyesti lähetetty teaser tulevan "Optimus 3D" Android älypuhelimen, vaikka sivu on sittemmin poistettu. Toiseksi maailman Tech Median (meille mukana) sai juuri kutsua LG rähinä Mobile World Congress ensi kuussa, jos se kiusaa uusi Optimus malli, joka vie meidät "uuteen ulottuvuuteen." Melko vahva enteili siellä, ei sanot? Tämä kaikki toimii itse ulos parin viikon aikana - mutta emme varoittaa sinua juuri nyt, LG: jos tämä aine ei silmälasien vapaa, me odotamme sinua ostamaan meille kaikille Guccis (onneksi kertoimet ovat hyviä he käyttävät, että 4,3 tuuman lasit-rasian demoed CES tässä kuussa).

LG prepping Optimus 3D helmikuussa ilmoitusta? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 12:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde All About puhelimet | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar