tirsdag den 25. januar 2011

Robot kameli jockeys löytyi pakkaus laitonta tainnutusaseita, Dubai Poliisi sanoa "Älä tase niitä bro!"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/robot-camel-jockeys-found-packing-illegal-stun-guns-dubai-polic/:
Se on ollut jonkin aikaa, koska olemme puhuneet kauko-ohjata robottia JOCKEYS käytetty Arabian kameli kilpa, mutta viime skandaali, joka on rokkasi kameli-kilpa-maailma pakottaa meidät uudelleen aiheeseen. Dubai poliisi huomasi, että jotkut valonarka merkkiä myyneet robotti ratsastajista varustettu tainnutusaseita sivulle kannustaa "kamelit ajaa nopeammin. Olemme melko varmoja siitä, että eläimet eivät tarvitse enää kannustin ajaa - he ovat jo robotti kuohukermaa heitä - ja se on hyvä nähdä, että toimivalta-että-kanssamme samaa mieltä, koska kaksi miestä myynti koneet pidätettiin. Nyt meidän dromedaari ystävien ei tarvitse enää pelätä tased nimissä urheilun, meillä on vain huolissaan yli-innokas rauhan virkamiehet käyttävät niitä meitä kaikkia.

[Kuva pistetilanne: ZDNet ]

Robot kameli jockeys löytyi pakkaus laitonta tainnutusaseita, Dubai Poliisi sanoa "Älä tase niitä bro!" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 22:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink io9 | lähde Telegraph | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar