tirsdag den 25. januar 2011

Toshiba esittelee alan ensimmäisen 1,8 tuuman kiintolevyä ja LIF SATA-liittimet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/toshiba-introduces-industrys-first-1-8-inch-hard-drives-with-li/:
Älä koskaan lyö Toshiba olla pumpataan ylös pikku kaveri. No, jos olet tuottaa microSATA perustuva 1,8 tuuman kiintolevyä. Tosh on juuri paljastanut uusimman linjan PMP-ystävällinen kiintolevyt, joissa on markkinoiden ensimmäinen 1,8 tuuman yksiköissä on antanut matala-lisäys voima (LIF) SATA-liittimet. Ne on suunniteltu käytettäväksi mediasoittimia, tabletit ja useimmat mitään muuta, joka sopii sisällä kämmen oman alati hikoilu käsi, jossa on 160 Gt, 200 Gt ja 220GB mallit ovat saatavilla. Olemme kertoneet, että he ylittävät 2,5 tuuman asemien osalta tärinän kestävyys, alhainen virrankulutus ja hiljainen käyntiääni, ja koko erä sisältää myös 16MB puskuri ja vaatii vain 0,35 wattia toimimaan pienellä teholla tyhjäkäynnillä. Koko paketti toimenpiteitä vain 5 - x 54 - x 71mm, ja kun hintatietoja ei ole helposti saatavilla, näytteet otsikkona ulos tuotevalmistajien ensi kuussa.

Jatkaa lukeneisuus Toshiba esittelee alan ensimmäisen 1,8 tuuman kiintolevyä ja LIF SATA-liittimet

Toshiba esittelee alan ensimmäisen 1,8 tuuman kiintolevyä ja LIF SATA-liittimet perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 22:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Business Wire | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar