tirsdag den 25. januar 2011

Kiinan Kartta Maailma nyt tarjoaa karttoja ja POI sisällä suuri palomuuri

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/chinas-map-world-now-providing-maps-and-pois-within-the-great-f/:
Kiinan Kartta Maailma on mitä tapahtuu, kun Google Maps menee sosialistinen
Kuka tarvitsee valtion tukema online karttapalvelu? Miksi Kiina , tietenkin. Tiedämme, että erityisesti valtion ei juuri luota Googles ja ties kuinka kauas harhaan sen Google Maps palvelua voivat johtaa näiden vaikutuksille kansalaisille. Joten nyt on Map World luoma valtio puhemiehistön ja kartoitustekniikan ja katsotaan "arvovaltainen, uskottava ja yhtenäinen." Palvelu on ollut pois viime vuodesta, mutta on vasta viime aikoina menettänyt beta tag. Olemme viettänyt muutaman minuutin klikkaamalla ympärille ja se varmasti vaikuttaa kohtuullisen kattava, tarjoaa kartta-ja satelliitti näkemyksiä sekä 120000 paikoista ja jopa 3D-näkymät joissakin kaupungeissa, joka voisi löytää tiesi luolan KIRF kaikki paljon helpompaa.

Kiinan Kartta Maailma nyt tarjoaa karttoja ja POI sisällä suuri palomuuri perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 13:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Telematiikka Uutiset | lähde Kartta World | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar