tirsdag den 25. januar 2011

Verizon kiihtyy kauppa-, päivitys-ohjelmissa ennen iPhone 4 käynnistää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/verizon-ramps-up-trade-in-upgrade-programs-in-advance-of-iphone/:
Ei aivan valtava yllätys täällä, mutta se näyttää Verizon tulee tekemään kaikkensa pari ihmisiä, joilla uusi iPhone 4 , kun se käynnistää on kuljettajan ensi kuussa, vaikka he juuri ostanut uuden puhelimen Verizon tai toisen operaattorin . Aikana sijoittaja kokouksessa tällä viikolla, Verizon talousjohtaja Fran Shammo osoitti, että lentoliikenteen harjoittaja käyttää nykyisiä vaihto-ohjelma (joka käynnistettiin lokakuussa) houkutella mahdollisille asiakkaille, joiden Verizon edustaja täsmennettävä, että se on "aktiivisemmin "edistää suunnitelman johtaa jopa iPhone 4 käynnistää - Tämän ohjelman 16GB iPhone 4 AT & T net sinulle 212 dollaria luottoa. Sen lisäksi, Verizon on myös tuloaan uusi "Special Päivitä Tarjous", jonka avulla nykyiset asiakkaat kauppaan puhelin he äskettäin ostettu Visa Debit ($ 200 ja älypuhelinten kauppa-, tai $ 75-ominaisuus puhelin). Vain ne, jotka ovat ostaneet puhelimen välillä 26 marraskuu 2010 ja 10 tammikuu 2011 voi saada, vaikka, ja et juuri saada, että käteistä heti - sinun on ensin ostettava toinen ja aktivoida iPhone 4 klo koko vähittäismyyntihinta lähetä kauppa-puhelimessa 30 päivän kuluessa aktivoinnista, ja sitten odottamaan neljä-kuusi viikkoa saada maksukortin.

Verizon kiihtyy kauppa-, päivitys-ohjelmissa ennen iPhonen 4 käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 16:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink FierceWireless | lähde Verizon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar