tirsdag den 25. januar 2011

HTC Flyer spec sheet vuotoja Android 2.3, kynä ja 7-tuumainen näyttö?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/htc-flyer-spec-sheet-leaks-with-android-2-3-stylus-and-7-inch-s/:
Mietitkö, millaista herkkuja ehkä sisällä HTC: n tulevasta tabletteja ? Norja tech sivusto Amobil ei - ne sanovat pari sisällä lähteistä lusikalla syöttää kaikki olennaiset tiedot. Sillä väitetty HTC Flyer - jotka voivat olla kuvassa oikealla - joka sisältää samaa 1GHz Qualcomm MSM8255 siru löydät useita high-end puhelinten , 1 Gt RAM, sekä 7-tuumainen, 1024 x 600 kapasitiivinen kosketusnäyttö, eteen päin 1,3 megapikselin kamera ja takana 5 megapikselin lämpökamera, ja pikku-4GB flash varastointi pitää kaikki sovellukset (joka kuulostaa hieman hämärä meitä). On myös väitetty 3G data-ja Skype-puheluita, HDMI-portti, DLNA-tuen ja vilpittömässä mielessä toimiville todellisille kynällä kirjoittaa, vaikka se ei ole selvää, onko meillä rumoring fancy kahden digitoijan näyttö tai yksinkertaisesti pakkaus-ja kapasitiivinen kynä.

Vaikka Amobil n lähteiden mukaan tabletti on valitettavasti rajoitettu Android 2.3 ulos portista, sillä väitetysti on upouusi tabletti versio HTC: n Sense UI suunniteltu tarjoamaan "desktop tuntuu", joka voisi olla kiva osatekijä "HTC Sensation" tavaramerkki hetkellä kelluva noin Internetissä. Jos näin on, älä odota, että käyttöliittymä on vain yksi pöydältä, mutta - viimeinen osa tätä ah-niin-mehukas huhu on, että HTC on myös muka sai 10-tuumainen LTE tabletti (ehkä Scribe ?) saapuvat toisella vuosipuoliskolla.

HTC Flyer spec sheet vuotoja Android 2.3, kynä ja 7-tuumainen näyttö? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 14:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Android yhteisön , Electronista | lähde Amobil (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar