tirsdag den 25. januar 2011

Nokian vuotanut MeeGo laite muistuttaa dual-core ST-Ericsson U8500 viite foorumi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/nokias-leaked-meego-device-resembles-dual-core-st-ericsson-u850/:
Eilinen vuotanut kuva väitetystä Nokian tabletti laite näyttää olleen enemmän informatiivinen kuin me aluksi uskoi sen olevan. Kotkansilmäinen foorumin jäsen yli mobiili-arvio on huomannut samankaltaisuutta sen ja viite alusta ST-Ericssonin U8500 System-on-chip. Viime kuulimme, että pikku voimanpesä oli käynnissä pari 1.2GHz ARM Cortex-A9 sydämiä , joten anteeksi jos me löytää mahdollisuuksia sen ajamisen Nokian seuraava lippulaiva melko jännittävä. Näet videon viittaus kyseinen laite tauon jälkeen - se päättyy herkullinen ja yksiselitteinen toteamus ST-Ericsson rep että Nokia on allekirjoittanut antaa U8500 tulevassa laitteessa. Muistakaa kuitenkin, että video on viime vuoden marraskuussa, ja me vieläkään tiedä varmasti, että Nokia liuskekiveä edellä sen MeeGo kantaisä tai vain prototyyppi. Joko niin, U8500 odotetaan älypuhelimissa jossain vaiheessa ensimmäisen puoli tämän vuoden, millaisia sopii Nokian tiekartan, ei?

[Kuva luotto: Cor72z ]

Jatka käsittelyssä Nokian vuotanut MeeGo laite muistuttaa dual-core ST-Ericsson U8500 viite foorumi

Nokian vuotanut MeeGo laite muistuttaa dual-core ST-Ericsson U8500 viite foorumi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 08:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Mobile-review foorumit , Charbax (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar