tirsdag den 15. marts 2011

Jon Bon Jovi syyttää Steve Jobs laskemisesta laukaus sydämen kautta musiikin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/jon-bon-jovi-accuses-steve-jobs-of-putting-a-shot-through-the-he/:


Steve Jobs mukaan musiikin legenda Jon Bon Jovi on "henkilökohtaisesti vastuussa tappamisesta musiikin liiketoimintaa." Tämä räikeä (ja taloudellisesti väärä ) syytös tulee haastattelussa hän suoritettiin Britannian Sunday Times, jossa hän avoimesti esitetään hänen tyrmistynyt tämän vuosisadan siirtyä musiikin jakelun fyysisellä medialla ja kohti kaikkialla läsnä lataa portaaleja . Bon Jovi on nostalgia paistaa läpi hänen yksityiskohtainen selostus "maaginen" kokemus piristymisen kirjaa ja nauttia makea kosketus ja rauhoittava analoginen ääniä - vaikka emme tiedä, miten hän jäi pois siitä, että CD ei lataukset olivat ensimmäinen puukottaa tikari digitaalisen mukavuus reiästä hänen levykokoelma. Silti Bon Jovi pitää Applen iTunesin menestys on syyllinen menetys kollektiivista viattomuuden ja kirkassilmäinen innostus musiikkiin. Mitä mieltä olet?

Jatka käsittelyssä Jon Bon Jovi syyttää Steve Jobs laskemisesta laukaus sydämen kautta musiikin


Jon Bon Jovi syyttää Steve Jobs laskemisesta laukaus sydämen kautta musiikkia alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 20:55:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink ipodnn | lähde The Sunday Times (paywall) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar