tirsdag den 15. marts 2011

OCZ ostaa Indilinx luultavasti ole aikeita rakentaa omaa SSD-ohjaimet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/ocz-buys-indilinx-probably-has-designs-on-building-its-own-ssd/:


Indilinx, yhtiö vastaa suunnittelusta Barefoot SSD-ohjain , on tänään sopinut käsi sen tulevaisuudesta on omiaan pojat ja rouvat OCZ Technology vastineeksi 32.000.000 dollaria yhteistä OCZ varastossa. Yhtiöt ovat julkistaneet sopimuksen, jonka chipmaker n hankinta, jonka OCZ harjoittaa, jotta kahmaista sarja 20 namia patenttien ja patenttihakemusten samalla laajentaa toimintaansa sulautettuihin, hybridi varastointi ja teollisuuden markkinoille. Indilinx jatkaa nykyistä toimintaansa, muun muassa antamalla ohjaimet ja firmware muille laitevalmistajille, ja OCZ myös jatkossakin käyttää muiden leipomatuotteiden, namedropping sen pitkäaikainen kumppani SandForce kuin joukossa ulkopuolelle yritykset, jotka tulee toimittaa sille SSD herkkuja. Joten se menoa ellei tämä kumppanuus poikii noin salamannopea yhdistelmä ohjelmistoja ja laitteistoja, pakottaa meidät kuulla, että kirottu "yksinoikeus" sanan uudestaan. Ah hyvin, onnea ja onnea heille.

Jatka käsittelyssä OCZ ostaa Indilinx luultavasti ole aikeita rakentaa omaa SSD-ohjaimet


OCZ ostaa Indilinx luultavasti ole aikeita rakentaa omaa SSD-ohjaimet perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 23:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SemiAccurate | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar