tirsdag den 15. marts 2011

Verizon luopuu Xoom ja Galaxy Tab aktivointi maksuja hankintoihin 1 maaliskuu tietyssä ajassa tarjous

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/verizon-waives-xoom-and-galaxy-tab-activation-fees-effective-re/:


Vuonna odottamattomissa anteliaisuutta, Verizon on päättänyt romu 35 dollaria aktivointimaksu se maksuja ostot 3G varustettu Motorola Xoom ja Galaxy Tab tabletteja, jolloin asiakkaiden lompakot hieman painavampi ja sydämet hieman kevyempi. Tämä muutos tulee voimaan kuukauden sen kuukauden sopimukset alkaen ensimmäisestä tämän kuun tai myöhemmin - eli mukava pikku tuen saavalle Android tabletti kautta Big Red maaliskuun jälkeen 1. - mutta olemme myös kuulo on " ll olla rajoitetun ajan tarjous. Intel on ilmoittanut sähköpostitse Mobile Burn ja Droid-Life on myös saanut asiakirjan sanoi niin paljon, kun olemme parhaillaan vahvistaa sen itse. Yhtä kaikki, se näyttää turvallista mennä (vaatimaton) juhliin menossa.

Verizon luopuu Xoom ja Galaxy Tab aktivointi maksuja hankintoihin 1 maaliskuu on rajoitetun ajan tarjous alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 15:52:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Mobile Burn , Droid-Life | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar