tirsdag den 15. marts 2011

Sony Ericssonin Xperia Play mainos: vakavat ihmisoikeuksien peukalot ommeltu kiinni robotteja, huumattu clubgoers, ei paljon muuta voimme sanoa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/14/sony-ericssons-xperia-play-ad-gross-human-thumbs-stitched-onto/:


Onko tämä creepiest mainos koskaan saatu käyttöön uusi pelikonsoli? Se suuri baari tapahtui - mutta onko se creepiest mainos uusi älypuhelin? Ehkä. Minuutin mittainen paikalla Sony Ericssonin tuleva Xperia Play nimeltään "avunantaja" näyttää selittää backstory takana sen viimeisen mainoksen , uudelleensijoittamista tarina nuoren herran, joka oli klubeilla ystävien kanssa, tapasi viehättävän naisen, vei hänet kotiin, ja heräsin ylös seuraavana aamuna huomasin, että hänen thumbs oli Stone Cold mennyt (huomaa likainen, huonosti siteissä kannot pöydällä, kun hän käskee murheellinen tarina on paikallisten lainvalvontaviranomaisten virkamies). Leikkaa seuraava kohtaus, jossa meillä on myös söpö, rakastettava Android botti waddling kaupunkia ... oh, ja hän sai ihmisen peukalo karkeasti ommeltu syliinsä. Mene eteenpäin, turha kiistellä, oksennus ja roskakorin vieressä työpöydällä, sitten cue väistämättä lisääntynyt halu omistaa tämän puhelimen. Seuraa tauko video, jos uskallat.

Jatkaa lukeneisuus Sony Ericssonin Xperia Play mainos: vakavat ihmisoikeuksien peukalot ommeltu kiinni robotteja, huumattu clubgoers, ei paljon muuta voimme sanoa


Sony Ericssonin Xperia Play mainos: vakavat ihmisoikeuksien peukalot ommeltu kiinni robotteja, huumattu clubgoers, ei paljon muuta voimme sanoa perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 maaliskuu 2011 19:57:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Punertava | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar