tirsdag den 15. marts 2011

Nokia kerää suunnittelu patentti tabletti, herättää N8 estetiikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/nokia-collects-design-patent-for-tablet-evokes-n8-aesthetics/:


Ei ole mikään salaisuus, että Nokian on valu kiinnostunut silmän yli tabletti markkinoilla ja nyt meillä on vähän ylimääräistä näyttöä aikomuksensa kohteliaisuus Yhdysvaltain patenttivirastossa. FBI on juuri julkaissut suunnittelu patentti myönnetään suomalainen yritys tabletti laite, joka haettiin 28 toukokuu 2010. Valitettavasti tätä päivämäärää kertoo meille, mitä me tarkastelemme on todennäköisesti hyllytetty MeeGo kone että koskaan tehnyt sitä ennemminkin kuin tuleva maailman valloittaja, mutta silti, tässä se on meille kaikille gawk kello ja ihailla. Päätellen 3,5 mm kuulokeliitäntä ääriviivat - joka, kuten muut katkoviivoja on luonnos, ei kuulu patentti - emme todennäköisesti katsot 9 - tai 10-tuumainen liuskekivi, jonka muotoilu muistuttaa meitä eniten akuutisti Nokian N8 puhelimessa. Katso lisää kuvia galleriassa alla ennen paluuta mielen luola haaveilla mitä olisi voinut olla ... tai ehkä vielä.



[Kiitos, Pradeep]


Nokia kerää suunnittelu patentti tabletti, herättää N8 estetiikka perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 14:14:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar