tirsdag den 15. marts 2011

T-Mobile Sidekick 4G Samsung ilmoitti, tulossa "myöhemmin keväällä"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/t-mobile-sidekick-4g-from-samsung-announced-coming-later-this/:


Toki, Danger palvelimet ovat menossa pois , mutta Sidekick brändi kuuluu T-Mobile - ja että etenkin osa teini-ystävällinen älypuhelin ekosysteemin pioneeri ei ole menossa minnekään. Tietenkin harjoittajan on sanonut pari kuukautta nyt, että se halua olla elvyttämiseksi Sidekick Android, mutta he tekeminen laite hyvin virkamies tänään paljastus Samsung peräisin Sidekick 4G. Vaikka se ei ole kääntyvä näyttö, T-Mobile on nopea huomata, että puhelimen sai "pop-tilt" mekanismi, joka olisi vielä melko ainutlaatuinen markkinoilla - ja tämä on ensimmäinen Sidekick on kosketusnäyttö (3,5 tuuman WVGA- jos tarkkoja ollaan). Android 2.2-pohjainen laite on 1GHz Hummingbird-prosessori, 3 megapikselin ensisijainen nokka, ja aika kova näköinen käyttöliittymä (rohkenemme sanoa tad Kin kaltainen?), että mukana tulee pari Samsung Päivittäistavarat - Samsung Media Hub- erityisesti - sekä Qik videopuhelut, DriveSmart kutoma-kun-ajo työsulku toiminnallisuuden ja Sidekick Group teksti ja Cloud teksti, jotka yhdessä muodostavat jollakin tavalla cross-platform viestien avulla. Hinta ja saatavuus ovat hieman hämärää tässä vaiheessa, mutta voimme olettaa, että "myöhemmin keväällä" oman valinnan musta tai "helmi magenta." Seuraa tauko koko lehdistötiedote.

Jatkaa lukeneisuus T-Mobile Sidekick 4G Samsung ilmoitti, tulossa "myöhemmin keväällä"


T-Mobile Sidekick 4G Samsung ilmoitti, tulossa "myöhemmin tänä keväänä" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 00:01:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde T-Mobile | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar