tirsdag den 15. marts 2011

Vuonna laserit Luotamme: NASA tutkii 5kW galaktisen roska poistojärjestelmä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/in-lasers-we-trust-nasa-researches-5kw-galactic-trash-disposal/:


Avaruus roskaa on kasvava ongelma - 200000 kappaletta ja laskenta - ja määrä maapallon kiertoradan roskat kasvaa, joten ei sattumalta noin satelliitin mukana kosmisen törmäyksen. Koska tämä aiheuttaisi paljon hammasten kiristystä ja murheellinen ja vaikuttaa maa osapuolten jotkut tutkijat NASA: n Ames Research Center on senkin idea poistaa sanoi roskaa laser - osoittaa jälleen kerran, että kaikki on paremmin lasereilla . Ajatuksena on käyttää 5kW ray, jollainen meillä on Starfire Optinen alue , hidastaa meidän Galaktinen roskat tarpeeksi polttaa sitä maapallon ilmakehän. Tämänhetkisten arvioiden sanoa niin laser voisi poistaa kymmenen kappaletta roskaa päivässä, lupaat tulevaisuuden siistinä taivas.

Vuonna laserit Luotamme: NASA tutkii 5kW galaktisen roska poistojärjestelmä perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 01:21:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Technology Review | lähde Cornell University Library | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar