tirsdag den 15. marts 2011

Nintendo tekstit ensin 3DS mainos Yhdysvalloissa whets kasvava ruokahalu (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/nintendo-posts-first-3ds-advert-for-the-us-whets-growing-appeti/:


Muutaman viime jäljellä sieluja Pohjois-Amerikassa ei ole tietoinen siitä, että Nintendo 3DS on tulossa myöhemmin tässä kuussa , japanilainen yhtiö on rullattu pois sen ensimmäinen Yhdysvaltain kaupallinen. Järkyttävän tarpeeksi, se ei näy mitään ei ole vielä ilmoitettu, mutta nyt olisi sellainen myöhäistä kavahtaa yllätyksiä meille kuitenkin, eikö? Se on kannettava konsoli lasit ilman 3D - joka toimii kohtuullisen hyvin - ja se on tehnyt Nintendon, mikä tarkoittaa puoli ihmiset teidän kadulla luultavasti oma tähän aikaan ensi kuussa. Hyppää ohi tauon nähdä amerikkalaiset kaupalliset ja sen aiemman julkaissut UK sisarus - löydät hauska vastakkainasettelu esitys tyylien vertailua tehtäessä.

Jatkaa lukeneisuus Nintendo tekstit ensin 3DS mainos Yhdysvalloissa whets kasvava ruokahalu (video)


Nintendo tekstit ensin 3DS mainos Yhdysvalloissa whets kasvava ruokahalu (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 12:52:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TG Daily | lähde Nintendo3DS (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar