tirsdag den 15. marts 2011

RIM: n BBM Social Platform menee open beta, jonka avulla devs paista BBM osaksi BlackBerry apps

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/rims-bbm-social-platform-goes-to-open-beta-lets-devs-bake-bbm/:

Ilmoitettu kello BlackBerryn 2010 Developer Conference viime syksynä, BBM Social Platform on juuri tullut saataville asianomaisten kolmansien osapuolten devs beta muodossa. Tietenkin, saatat olla toivoen, että se avaa BlackBerry Messenger muiden (lue: ei BlackBerry) alustojen kautta API ... mutta joo, se ei tapahdu aivan vielä . Sen sijaan, SDK mahdollistaa ihmiset kehitysmaissa BlackBerry OS integroida BBM valmiuksia omaan apps, ja luettelo voimavaroista on melko laaja: voit lukea ja päivittää käyttäjäprofiileja, upottaa BBM chatit sisällä app, ja siirtää tiedostoja vain muutamia ja isot (käyttäjän luvalla, tietenkin). Nykyinen beta toimii Java-sovelluksia, mutta RIM: n kovasti työtä askartelu uuden version julkaisu huhtikuussa, että lisäilen WebWorks verkkosovellus yhteensopivuus.

RIM: n BBM Social Platform menee open beta, jonka avulla devs paista BBM osaksi BlackBerry apps perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 17:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Inside BlackBerry Developer's Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar