tirsdag den 15. marts 2011

Iskulauseestaan ​​hammas kuulolaite saa eurooppalainen hyväksyntä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/soundbite-dental-hearing-aid-receives-european-approval/:


Olemme jo nähneet periaate luun johtuminen sovelletaan kuulokkeet, mutta Sonitus Medical vie ajatusta kokonaan uudelle tasolle sen iskulauseestaan ​​hampaiden kuulolaite, joka on juuri saanut tarvittavat Euroopan CE-sertifiointi (se on jo FDA ). Kuten voitte luultavasti arveli, laite on kuulolaite, joka saattaa hampaita, vaikka se ei todellisuudessa istuttaa tai kiinnitetty millään tavalla - se on yksinkertaisesti sovitettiin henkilön yläselän hampaat. Toinen osa pakettia on enemmän vakio-tyyppi kuulolaite yksikkö, joka on kulunut korvan taakse, joka käsittelee ja lähettää langattomasti laitteeseen suussa. Se ei tietenkään tarkoitettu tapauksia, joissa pelkkä kuulolaite tehdä, mutta Sonitus sanoo järjestelmä voi auttaa ihmisiä, jotka ovat "lähinnä kuuroja" toiseen korvaan takaisin paikkatietoaineistojen kuulonsa.

Jatka käsittelyssä iskulauseestaan ​​hammas kuulolaite saa eurooppalainen hyväksyntä


Iskulauseestaan ​​hammas kuulolaite saa eurooppalainen hyväksyntä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 12:22:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink MedGadget | lähde Sonitus Medical | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar