tirsdag den 15. marts 2011

HTC Ignite, pääministeri ja Pyramid tekee pinnasta?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/htc-ignite-prime-and-pyramid-renders-surface/:


Jo ennen Incredible S oli ilmoittanut yhtiön uusi huippuluokan taaksepäin helmikuussa huhuttu Pyramid oli tuleva HTC puhelin, joka pyydystää jokaisen mielikuvitus kiitos ei pieni osa sen lupauksen dual-core prosessori - jotain Incredible S etenkin puuttuu. Emme olleet nähneet mitä tämä peto voisi näyttää, mutta ... asti. Kiinan sivusto xda.cn on lähetetty väitetty tekee of the Pyramid etu-ja taka-, osoittaa tarkasti kehitystä HTC: n nykyinen muotokieli sekä saamiset 4,3-tuumainen 960 x 540-näyttö, 8 megapikselin ensisijainen ja 1,3 megapikselin edessä kamera, 768 Mt keskusmuistia ja Android 3.0 (että viime vähän ei kuulosta oikein meitä, vaikka - Android 2.x Sense olisi uskottava). Huhuja on tämä sidottu ja käynnistää T-Mobilen jossain vaiheessa tänä vuonna, se olis kiva jos se tapahtui CTIA ensi viikolla, mutta ottaen huomioon miten sitoi ne voisivat olla Sprintin näyttelyssä , on vaikea sanoa, onko että "ll tapahtua.



Liikettä, meillä on joitakin visuaalisia todisteita tästä, että HTC: n painamalla sen Windows puhelinlinja. Ensimmäinen kahdesta, Ignite, näyttää keskialuetta pöydältä ansiosta 800MHz Qualcomm-prosessori (kellotaajuudella hitaampi kuin nykyinen erän 1GHz yksiköihin, jotka ovat siellä), pelkkä 3,7-tuumainen näyttö ja 5 megapikselin kamera ympäri takaisin . Prime puolestaan ​​näyttää pikkuveljestä 7 Pro ansiosta liukuva QWERTY-näppäimistö ja vastaavat tiedot on Ignite - ei myyntihittejä millään venyttää, mutta HTC (yhdessä muiden OEM) voidaan odottaa vetäytyä isot aseet asti Mango . Tsekkaa nämä tekee tällä lähde linkkiä.

HTC Ignite, pääministeri ja Pyramid tekee pinnasta? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 13:51:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PocketNow | lähde xda.cn | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar