lørdag den 1. januar 2011

Library of Congress silmät National Film Registry streaming järjestelmä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/01/library-of-congress-eyes-national-film-registry-streaming-scheme/:
Digitaalisella aikakaudella, kirjastot ympäri maan ovat etsineet keinoja säilyttää merkityksensä ja hyödyllisiä, koska ne jatkavat ydintehtävänä antaa ihmisille mahdollisuus seurata tiedotusvälineitä ja oppimateriaaleja. Tätä varten Library of Congress on ilmoittanut suunnitelmistaan tehdä valintoja National Film Registry saatavilla streaming verkossa. Tietenkin, kuten Federal Times toteaa, jotkin tekijänoikeuksien omistajat voivat kieltäytyä ehdotuksesta (on vaikea kuvitella George Lucas koskaan kerroit joku vapaasti stream Star Wars), mutta teoriassa tämä ei ole huono idea ollenkaan. "Toivon, että pystymme tekemään jotakin", sanoi kirjastonhoitaja kongressin James Billington. "[Rekisteri] on hyvä koulutus ja innostavia sekä viihteen arvo." Sitä paitsi, jos et anna lasten laillinen, turvallinen tapa katsella klassinen WC Fields leffa "It's Gift" (1934), he vain menevät se laitonta torrent sivustoja tai pojat myyvät bootleg DVD-Penn Avenue Karvinen.

Filed under:

Library of Congress silmät National Film Registry streaming järjestelmä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 tammikuu 2011 03:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Federal Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar