lørdag den 1. januar 2011

Varavoimaa: kirja 2010, Inkgadget Review

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/reserve-power-paper-2010-the-inkgadget-review/:
Kahden viime viikon aikana olemme olleet, joissa kevyt joustava tekniikkaa meidän työnkulkua. Yleensä tietenkin lähes kaikki me kirjoitamme kulkevat prosessorin, käyttöjärjestelmän ja sovellusten sekä välittömästi heijastui LCD käyttäen joitakin moniajo käyttöliittymä. Olemme kuitenkin pyrkineet tapa järjestää tehtävälistat erillisellä näytöllä siten, että niitä ei menetetä aikana työpäivän tai ryhtyä kohtuuttoman näytön kiinteistöjä. Koska se tapahtuu, me pyydettiin yksinomaan lehdistötilaisuudessa ylistetään uusimman version paperille.

Paperi on ohut, taittuva aine, joka mahtuu monenlaisia stylus tuottaa sanoja ja kuvia. Saalis on, että aivan kuten mustepatruunat, nämä stylus on täyttää musteella tai korvata. Mutta on laaja ekosysteemi näistä laitteista, jotka ovat yleisesti käytettävissä.

Kehittäjät paperi on todella tehnyt paljon harkinta tulee monenlaisia käyttötarkoituksia. Työkalu on lähes ole oppimiskäyrä ja tietojen syöttö on niin yksinkertainen, että pienten lasten ei ole ongelmia, hallitsemaan sen perusteisiin. Paper tuottaa korkean kontrastin, kun sitä käytetään asianmukaisia muste ja energiaa ei kulu. Ja yksinkertaisesti sanottuna, ei ole näyttö siitä, että markkinoilla voi taittaa niin joustavasti kuin paperia, jotta voimme liukua pieni arkki sulautuu huomaamattomasti paidan taskuun tai lompakkoon.

Jatka käsittelyssä varavoimaa: kirja 2010, Inkgadget Review

Varavoimaa: kirja 2010, Inkgadget Review perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 18:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar