lørdag den 1. januar 2011

PSA: iPhone hälytykset ei toimi tule uudenvuodenpäivä 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/psa-iphone-alarms-not-working-come-new-years-day-2011/:
Emme ole aivan varma aiheuttaa tämän fancy uusi asia, joka vaikuttaa Applen super cool iPhone linja matkapuhelimesta, mutta ilmeisesti sinulla ongelmia tullut 01.1.2011. Mukaan räjähde stream turhautumista täynnä tweets viserrys microblogging palvelu, kun kello lyö keskiyön yksi hälytyskelloja lakkaa huutaa. Kysymys kuulostaa pelottavan samankaltainen viime Kesäaika ongelmia näimme jo marraskuussa, vaikka näimme sekä toistaa hälytyksen ja yksi hälytys epäonnistumisia, vastaavasti.

Joten miten voit korjata mahdollisesti henkeä pilaa ongelma? No kunnes Apple laastaria sen OS - ja se on tällä hetkellä epäselvä, jos tämä on vain IOS 4.2.1 tai aikaisemmissa versioissa sekä - voit luoda toistuva hälytys, kun on herännyt, ja sitten poistaa se, kun olet unet ovat täysin pilalla. Olemme ottaen syvemmälle tutkia asiaa ja ottaneet yhteyttä Apple - Jos saamme enemmän uutisia, te on ensimmäinen tietää. Sillä välin, voit sääliä kommentteja, ja ... onnellista uutta vuotta?

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

PSA: iPhone hälytykset ei toimi tule uudenvuodenpäivänä 2011 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 21:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Twitter | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar