lørdag den 1. januar 2011

Netflix ja vudu ei lyö Boxee Box asti tammikuuta ... ikään kuin et olisi voinut arvata

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/netflix-and-vudu-not-hitting-boxee-box-till-january-as-if-you/:
Mukaan virka, joka on juuri mennyt elää Boxee blogi käyttäjät Boxee Box ei näe vudu tai Netflix sisältöä televisiokatsojaa tammikuuhun. Tiedämme, odotus on tuskallista. Mukaan Boxee joukkue, vudu tarjoukset osuvat alustan heti ensi viikolla, mutta Netflix ei aseteta saataville ennen kuukauden loppua. Yritys väittää, että molemmat palvelut ovat käynnissä toimistoissaan, mutta tarvitaan lisää aikaa "koetella kunkin sovelluksen varmista, että ne ovat valmiita käynnistämään." On mukava tietää, missä mennään, vaikka se olisi ollut vielä mukavampaa saada useammin päivityksiä asemasta näissä sovelluksissa, eikä viime hetken blogi uudenvuodenaattona.

Silti viesti on sama koskettaa toiveikkuus on valoisa tulevaisuus Boxee näkee kodin viihde-, ja tunnustus valtavat haasteet käynnistyksen edessään ensi vuonna. Heidän sanat: "Kun saamme valmiiksi uudenvuoden huomenna ja CES ensi viikolla, on selvää, että vuonna 2011 meillä on kanssa kilpailevien yritysten viettää enemmän ruokinta työntekijöilleen, että meidän täytyy maksaa meidän. Olemme varmoja, vaikka se meidän pieni ryhmä ajaa edelleen kääriä mitä ihmiset odottavat heidän televisioissa. " Täällä Engadget, olemme innokkaita näkemään, miten kaikki pelaa, mutta olemme ehdottomasti tonkia underdogs kuten Boxee jotka ovat edelläkävijöitä niin paljon siitä, mitä maailma on vasta heräämässä ja. 2011 tulee olemaan hullu vuosi!

Netflix ja vudu ei lyö Boxee Box asti tammikuuta ... ikään kuin et olisi voinut arvata alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 21:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Boxee blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar