lørdag den 1. januar 2011

HTC EVO Shift 4G nochalantly osoittaa Facebookiin Amazon ennakkoon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/01/htc-evo-shift-4g-nochalantly-shows-up-for-amazon-pre-order/:
Entä jos kukaan ei ole vaivautunut ilmoittamaan se vielä? Sprintin tuleva EVO Shift 4G Android puhelin on ilmaantunut Amazon langaton pistorasia, joskin EVO : n spec sheet. Olimme kiireisiä innoissaan sen 8 megapikselin kamera HD videon kaappaamiseen ja 1,3 megapikselin eteen päin Imager, mutta sitten huomasimme, ne tiedot ei todennäköisesti kuulu EVO Shift 4G kun luemme merkinnän sanomalla Tämä puhelin on " julkaistu kesäkuussa 2010 . " Tuotteen imagon ja otsikko on yksiselitteinen kuitenkin ja molemmat tarjoavat sinulle EVO Shift 4G-liukusäädintä, joka on sekä painettuna 200 dollaria kahden vuoden sopimuksen. Selvästi joku sai hänen EVOs sekaisin ja on HTC: n toisen 4G kissa Sprint verkon pussista hieman etuajassa.

[Kiitos, Ryan]

HTC EVO Shift 4G nochalantly osoittaa Facebookiin Amazon ennakkoon perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 tammikuu 2011 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar