lørdag den 1. januar 2011

Kotitekoinen robotti on tylsä nimi, mutta mielellään puolue

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/01/homemade-robot-has-boring-name-but-likes-to-party/:
Onko kaikki pullo-Poppin 'ja juoma etuaan saada tavalla te vapauttaa sisäinen Partyanimal tämä uudenvuodenaattona? Älä pelkää, rakkaat lukijat, ystävillemme Japanista on rakennettu vielä toinen humanoidi palvelu robotti , mutta tällä kertaa se on rakennettu "hyllyltä osia." Vaikka emme skeptinen, että "Shack on kaikki tarvittava rakentaa näistä oman yhdysvalloissa illanvietossa, THKR-4 (koska hän ei-niin-hellästi tunnetaan) luotiin suorittaa kaikki maallinen osapuolten tehtäviä kuten aukko jääkaappi, kaatamalla juomat ja tervehdys vieraille. Robotti ei viihdyttävä vieraille tanssin tai suudella sinua midnigh t , mutta se voi antaa sinulle takaisin, hieroa pitää sinut rento kun se väistämätön "puolueen vastainen" pilaa nahkasohva. Tsekkaa video tauon jälkeen nähdä "botti tekemään Mr. Belvedere juttu.

Jatka käsittelyssä Kotitekoinen robotti on tylsä nimi, mutta mielellään puolue

Kotitekoinen robotti on tylsä nimi, mutta mielellään puolueen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 tammikuu 2011 05:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CrunchGear | lähde Robotit Dreams | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar