lørdag den 1. januar 2011

Windows XP osittain uudelleen luotu LittleBigPlanet 2, ups panoksia gamer kunnianhimo (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/01/windows-xp-partially-re-created-in-littlebigplanet-2-ups-the-st/:

Olemme nähneet CHIP-8-emulaattori ja jopa virtuaalinen CPU sisäänrakennettu pelejä, mutta olemme vielä kohdata peli virkistys Windows. Kiitos kvartetti ahkeria LittleBigPlanet 2 beta pelaajia, mutta voimme vihdoinkin tarkistaa, että pois meidän kopio 100 Nörttihenkiset Projektit Sinun täytyy todistaa ennen kuolemaa. Kuten video käy ilmi, merkittävä Windows toimintoja he jäljittelevät Tähän mennessä on työ Käynnistä-valikko ja hiiri, moninpeli tukee erilaisia bloatware pelejä, ja jopa hyvä ole "Blue Screen of Death. Se on aika vaikuttava juttuja kunnianhimoinen tasohyppelyä otsikko, joka ei virallisesti aluksen tammikuun puoliväliin saakka. Tarpeetonta sanoa, kun täysi versio saapuu, odotamme työkopion Lion käynnissä stat. Kuulit meidän seudullamme - olemme asettamalla rima, että korkeat.

Windows XP osittain uudelleen luotu LittleBigPlanet 2, ups panoksia gamer kunnianhimo (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 tammikuu 2011 12:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Kotaku | lähde Playstation Lifestyle | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar