lørdag den 1. januar 2011

Via Motors E-REV hybridi-autot valta työmatkan ja työmaan liian (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/via-motors-e-rev-hybrid-trucks-power-your-commute-and-the-job-si/:
Via Motors E-REV hybridi-autot valta työmatkan ja työmaan liian
Hybridi autot ovat virallisesti hyppäsi haista, tylsä kuljettajat rannikolta rannikolle, koska ne smugly hypermile missä he ovat menossa. Samalla ne isot autot ovat olleet suhteellisen onnea, joilla pysähtyä usein kaasun - ja kaapia edelleen niistä vähän hybridien pois heidän lokasuoja kaivoihin. Se muuttuu pian, Via Motors ottamassa rebranded Chevy kuorma (kaivaa, että lentäminen V säleikkö) ja tarjoamalla heille laivastolle vuonna 2011 myynti tulleet henkilöt kaksi vuotta myöhemmin (voit saada linjassa nyt 1,000 dollaria alaspäin). Suuret yritykset, kuten ilmeisesti PG & E voi pyöriä nämä niin sanotut E-REV-autot, jotka tarjoavat joko 20 tai 40 mailia sähköliesi, täydennetty laivalla generaattori. Kyllä, se on sarja hybridi ulkoasu samankaltainen teoriassa voltin , jossa polttomoottori akkujen latausta, joka puolestaan lähettää mehu 268hp moottori. Mielenkiintoista kuitenkin, että generaattori voi vallan muita asioita, jotka tarjoavat 120 tai 240 työkaluja, valot, ehkä jopa kylpytynnyrit jos olet super cool urakoitsija. Ei sana odotettavissa ajoneuvon kustannus eikä tehokkuutta, mutta emme odota ihmeitä kummassakaan.

Jatka käsittelyssä Via Motors E-REV hybridi-autot valta työmatkan ja työmaan liian (video)

Via Motors E-REV hybridi-autot valta työmatkan ja työmaan liian (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 19:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | lähde Via Motors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar