lørdag den 1. januar 2011

Ihmisen Connectome Projektin kartat aivojen piirit tuottaa super trippy grafiikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/01/human-connectome-project-maps-brains-circuitry-produces-super/:
Tutkijaryhmä Human Connectome Project (HCP) on kamasta hiirillä aivot kuin jouluna kinkku selvittää kuinka voimme säilyttää muistoja, persoonallisuuden piirteet ja taidot - viipaleiksi he tekeminen, vaikka ovat 29,4 nanometriä paksu. Lopullisena tavoitteena on ajaa näitä pieniä siivuja mikroskoopilla, luoda yksityiskohtaisia kuvia aivoihin, ja sitten ompele ne takaisin yhteen, lopulta luoda täydellisen kartta mielen tai connectome. Tiimi, joka koostuu tutkijoiden Harvardissa, UCLA, Minnesotan yliopistossa, ja Washington University, on vielä kaukana paloittelu ihmisen aivot, osittain johtuen varastoinnin rajoitukset - kuva yhden millimetrin kuutio hiiren aivojen käyttöä noin petatavun muistia. Ihmisen aivot vaatisi miljoonia petatavua, ja toistaiseksi useita vuosia, jolloin keinottelun että loppuratkaisu ei ole vaivan arvoista - vaikka olemme vakuuttuneita HCP taustakuva mahdollisuudet ovat täysin sen arvoista.

Ihmisen Connectome Projektin kartat aivojen piirit tuottaa super trippy grafiikka perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 tammikuu 2011 10:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink NY Times | lähde Ihmisen Connectome Project | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar