lørdag den 1. januar 2011

Tämä on aivoissa. Tämä on aivot videopelit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/this-is-your-brain-this-is-your-brain-on-video-games/:
Toki, olet todennäköisesti nähnyt lukemattomia tieteellisiä tutkimuksia , joissa videopelien - mutta oletko oletko koskaan miettinyt, mitä aivoissa todella näyttivät samalla kun videopelien pelaamiseen? No, syömingit silmäsi kuvaa edellä. Se magneettikuvaus New York Times kirjailija Matti Richtel aivot, joka oli kiinni, kun hän oli yksinkertainen ajopeli - kaikki tieteen nimissä (ja journalismi), tietenkin. Kuten Richtel toteaa kuitenkin, että on vain yksi esimerkki miten tutkijoiden käyttävät tällaista tekniikkaa "kartta eteerinen käsite huomiota", ja tutkijat ovat tehneet joitakin muita mielenkiintoisia havaintoja kuin myöhään. Tutkijat Utahin yliopistossa esimerkiksi on havaittu, että kyky manipuloida kaksi tehtävää alkaa pudota pois heidän 30s ja sitten jyrkästi laskee heidän 40s, joka on ristiriidassa aiemmin epäiltiin, että ihmisten kykyä tekemään asioita vain alkoi heiketä, jos ne " uudelleen paljon vanhempi. Jotkut muut tutkijat ovat edelleen epäluuloisia nämä toteamukset kuitenkin ja tohtori Gazzaley ja University of California at San Diego on nopea huomauttaa, että tämä tutkimus on vielä varhaisessa vaiheessa - hän odottaa joitakin yksityiskohtaisia tuloksia ensi vuonna kun hänen joukkueensa laajentaa niiden testien ja alkaa sisällyttämään EEG seurantaa samoin.

Tämä on aivoissa. Tämä on aivoissa videopelien perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 20:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar