søndag den 10. april 2011

Plex 1,1 ja IOS parantaa streaming 3G-putket video televisioon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/plex-1-1-for-ios-improves-streaming-over-3g-pipes-video-to-your/:


Jos et ole jo käynnissä Plex Media Server yhdellä kahdestakymmenestäkolmesta beige laatikot verkottunut koko teidän pieni koti, saatat olla kipeästi houkutusta asentaa kopion tällä viikolla, koska IOS sovellus on juuri saanut todella paljon päivitys. Jos kerran XBMC spin-off olisi muuntamaan kaikki video se toimitetaan laitteen koko eetterin Plex väittää se voi nyt joko ohittaa, että CPU-intensiivinen prosessi tai käyttää IOS-optimoitu tekniikka, pumppaus H.264 video radioteitse paljon tehokkaasti. Toiseksi, se voi tarjota tämän sisällön IOS suoraan televisioon kautta joko video-out-kaapelin tai kokeellista tukea radiosoittoa . Ei paha, vai mitä? Kuinka yleinen haku ääni - kyky kirjoittaa sanan ja ovat app tavoittaa paikallisia palvelimia, kauko-palvelimet, ja online videopalvelut, kuten YouTube ja Vimeo liian? Joo, että 4,99 dollaria hintalappu etsii mahtava edullista juuri nyt, ja siellä on paljon enemmän parannuksia syventyä klo linkeistä.

Plex 1,1 ja IOS parantaa streaming 3G-putket videon TV perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 06:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink 9to5 Mac , MacStories | lähde Plex (iTunes) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar