søndag den 10. april 2011

Weird Science juomat itse kuolemaan välttää sydänkohtauksen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4taVUD4uL7k/ws-drinks-itself-to-death-to-avoid-having-a-heart-attack.ars:


Parannetaan viina saanti on netto voitto: Mitä tapahtuu, kun väestön alkoholin kulutus nousee yhtäkkiä? Suomi oli ystävällisesti tehdä kokeilun meille pudottamalla vero viina n. kolmasosa. Nyt tutkijat ovat ajaa numerot jälkeisinä vuosina muutos. Alkoholiin liittyvät kuolemat eivät mene kesken keski-ikäisten kanssa suurin lisää tulossa naisten välillä 50 ja 70, kun määrä kasvoivat 40 prosenttia. Kuitenkin määrä alkoholin aiheuttamaa kuolemantapausta kuukaudessa oli pieni, joten kokonaismäärä kasvaa noin 7 kuolemantapausta vuodessa 100000 ihmistä kuukaudessa. Se on helppo korvata hyötyä vanhuksille, mutta jos yli 70 näki ison laskun aiheuttamia kuolemia sydän-ongelmia.


Blind, asuvat luola, ja Insomniac, mutta hallitseva: Se on hallitseva geneettisesti. Paljon lajeja sopeutumaan elämään luolissa välttää polttamista energian mukana tukevat silmän, ei koskaan käytetä. Meksikon luola kalat ovat suuri malli tutkia, että koska ne ovat kehittyneet lajeista, jotka ovat edelleen läsnä pinnalla lähistöllä ja voivat risteytyä. On käynyt ilmi luolasta väestön insomniacs , ainakin verrattuna niiden pinta sukulaisten ja jos rotu hybridejä, ne eläimet ovat myös insomniacs matala nukkua vaatimukset ovat ilmeisesti geneettisesti hallitseva. Kumma juttu tässä on, että eri luola populaatiot näyttävät eri joukko mutaatioita, joiden avulla ne luopuvat nukkua.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar