søndag den 10. april 2011

Teatteri omistajat valmiita taistelemaan yli 30 dollaria, 60 vuorokauden mittausajan VOD-elokuvia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/09/theater-owners-ready-to-fight-over-30-60-day-window-vod-movies/:


Vaikka emme ole täysin kiire viettää 30 dollaria kumpikin 60 päivän myöhässä elokuvan vuokrat , teatteri omistajat ovat aivan järkyttynyt koko palkkio video-on-demand suunnitelma ilmeisesti työnnettiin Warner, Sony, Fox ja Universal. Aktiivisimmat vastaväitteiden toistaiseksi näyttää AMC teatterit, joka ilmoitti eilen (lehdistötiedote tauon jälkeen) olisi ilmoitettava studioita, että se aikoo "muuttaa sen taloudellinen malli" koskien elokuvia matkalla p-VOD. Mitä se haluaa todennäköisesti suurempi siivu tuloista ja myös heads up mitä elokuvia on tulossa aiemmissa versioissa. Rival teatteri ketjut Regal ja Cinemark ovat jo ilmaisseet suunnitelmia leikata edistäminen ja näytöt elokuvat suuntasimme P-VOD, mutta ilman virallista ilmoitusta se on vielä epäselvää, mitkä elokuvat nämä ovat. Tietenkin, vähentämällä promo ja näytöt leikkaa osaksi teatterin omat tulot, joten harkitsemme tätä toisiaan ajanpeluu ja odottaa, kuka vilkkuu ensin. (Vihje: se ei meitä - ei maksaisi 30 dollaria katsella säätö puhemiehistön Mars, paljon vähemmän omissa olohuoneissa DirecTV, vudu tai Comcast .)

Jatka käsittelyssä Theater omistajat valmiita taistelemaan yli 30 dollaria, 60 vuorokauden mittausajan VOD-elokuvia


Teatteri omistajat valmiita taistelemaan yli 30 dollaria, 60 vuorokauden mittausajan VOD-elokuvia perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 huhtikuu 2011 20:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde AMC Teatterit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar