søndag den 10. april 2011

Sonyn Move.me tietokannan avulla luodaan ele-yhteensopivan hiiren ohjain (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/sonys-move-me-database-used-to-create-gesture-enabled-mouse-dri/:


Ellet tulee outo myynninedistämiseen maskotteja , videopelit tai mittaamalla maapallon pyörimisliikkeen , PlayStation Move ei luultavasti ole kiinni silmään. Tässä idea: mitä jos voisi aalto noin hallita tietokoneeseen? Aikaisemmin tällä viikolla, elektroniikan harrastajien Jacob Pennock käyttää Move.me C-kirjasto rakentaa liikeohjattavilla hiiren ajuri, ja meillä hankkeen tech demo tauon jälkeen. Katso kuin Pennock lanseeraa Facebook piirtämällä "F", alkaa video jaunty "V" ja sulkee muutamia kohteita nopeasti "X" liikkeen aikana rikkoneen ikkunoita. Control esitykset ladataan kautta luojan oman ele tunnustaa kirjasto, nimeltään hyperglyph, jonka hän väittää voi tallentaa päätöslauselmaesitykset 98 prosentin tarkkuudella. Koska Move.me on tällä hetkellä suljettu beta, Pennock on pitää lähdekoodin salassa, mutta hän toivoo lopulta laittaa kuljettaja käyttää määräysvaltaa ele-pohjainen Linux mediakeskus. Aika siisti, mutta ei aivan tarpeeksi loitolla meidän Kinect hakata kateudesta.



[Kiitos, Robert]

Jatka käsittelyssä Sonyn Move.me tietokannan avulla luodaan ele-yhteensopivan hiiren ohjain (video)


Sonyn Move.me tietokannan avulla luodaan ele-yhteensopivan hiiren ohjain (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 09:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Jacob Pennock | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar