søndag den 10. april 2011

Mercedes-Benz ensiesiintymisensä tablettien pakkaus-luokan käsite

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/mercedes-benz-debuts-tablet-packing-a-class-concept/:


Niin mielellään kuin olemme -luokan , se ei ole koskaan ollut paras pelaaja Benz nippu, mutta uuden A-sarjan konsepti, näyttää siltä, ​​että voisi pian muutos. Yksi auton suunnittelijat kuvailee eri tavoin seksikäs, ilmeikäs, ja kauniisti muotoiltu, ja kun me ei mennä aivan näin pitkälle, meidän on sanottava se ei ole liian nuhjuinen. Auton urheilu mielenkiintoisia näköinen LED-ajovalot ja ylösalaisin silmän grilli ulkona, ja sisällä se pakkaus melko futuristinen näyttö, jossa on viiva asennettu tabletti ja mitä näyttää olevan iPhone työntyvä keskikonsoli. Nyt ei ole mitään takeita siitä, että tämä asia saa E-Cell hoitoa, tai että kaikki kellot ja pillit tekee sen tuotannosta, mutta nyt se on muotoutumassa olevan melko tyylikäs päivityksen. Lisätietoja Mercedes-Benz silmänruokaa, tutustu gallerian alla.


Mercedes-Benz ensiesiintymisensä tablettien pakkaus-luokan konsepti alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 00:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Autoblog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar