søndag den 10. april 2011

Robotiikka ansio kunniamerkki saa virallisen kuluessa partiolaisten Amerikan, Wall-E hyväksyy painokkaasti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/robotics-merit-badge-gets-official-within-boy-scouts-of-america/:


Ystävällisin terveisin tietää täsmälleen, miten määritetään yksi on saavuttaa kunniaa Eagle Scout, mutta se alkaa helkutti on paljon helpompaa modernia jälkeläisiä tähän maailmaan. Tässä kuussa viime vuonna, näimme Videopelit ansiot kunniamerkki sashay sisään tehdä kaikki muut eivät tunnu riittävän, ja nyt siellä on vielä toinen, joka tulee todennäköisesti sinun nörtti-of-a-lapsi äänekkäästi sopivat vuonna sininen tai ruskea . Robotiikka ansio merkki oli juuri tehty virallista sisällä partiolaisten Amerikan kuuluvan hienosti lahko, joka edistää tieteen, teknologian, tekniikan ja matematiikka. Virkamiehet ovat muka odottaa noin 10000 tai niin kansakunnan 2,7 miljoonaa partiolaiset ansaita tämän merkin seuraavan kymmenen kuukauden aikana, jotka haluavat tehdä niin tarvitaan "suunnitella ja rakentaa robotti samalla oppia robotti liikkeen anturit ja ohjelmointi." Onneksi pyrkivä Ben Heckendorns , meille kerrotaan, että "vaikka jotkut videopeli ohjaimet voidaan pitää robotit", osoittaa, että olemme vain yksi harppaus uskosta pois vilpittömässä mielessä Hakkerointi kunniamerkki. Hei, he haluavat meidän on valmis, eikö?

Robotiikka ansio kunniamerkki saa virallisen kuluessa partiolaisten Amerikan, Wall-E hyväksyy painokkaasti perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 08:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NASA | lähde Boy Scouts of America [PDF] | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar