søndag den 10. april 2011

NRG: n eVgo latausasemaa toivoa kiinni silmissä Texas

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/09/nrgs-evgo-charging-stations-hope-to-catch-the-eyes-of-texas/:


EV lataus asema ilmoitukset ovat lähes tulossa arkipäivää (avainsana: melkein), mutta ei niin paljon, että emme ole iloisia yhden. Tällä viikolla NRG Energy julkisti sen ensimmäisen eVgo merkkituotteita "Freedom Station" at Dallas Walgreens, ja tavoitteena on pippuria kartta yhteensä 60 tällaista yksikköä Labor Day. Jokainen eVgo vapaus Asema pakkaus sekä pikalataus 480V AC / DC-muunnin (mehuksi asti Nissan Leaf 80 prosenttia noin 30 minuuttia), sekä 240 Taso 2 laturi (nettoutus 25 kilometriä "go" per lataus tunti) . NRG aikoo kattaa Dallas / Fort Worth ja Houstonin alueilla 120 näistä kavereista loppuun mennessä 2012. Kuten muut ennen sitä , eVgo verkosto aikoo seurata tilauksen malli - jossa ilta suunnitelman (89 dollaria kuukaudessa kolmen vuoden sopimus) ei ainoastaan ​​katetaan käyttö on eVgo latausasemaa, mutta että sähkön käytetty kotona latausjalusta myös. Heitä on kourallinen antelias EV omistajien keinutuoli PlugShare , ja Dallas on tekemisiä vähäpäästöiseen ihmemaa.

NRG: n eVgo latausasemaa toivoa kiinni silmissä Texas perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 huhtikuu 2011 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET | lähde eVgo Verkko | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar